Social 2 Iulie 2007 00:20
Viteza maxima admisa de circulatie pe drumurile publice a fost majorata pentru autocamioane, autocare si alte vehiculele din categoriile C, D si D1, care se vor putea deplasa cu viteze de pana la 110 km/ora, in functie de categoria de incadrare a drumului.
Astfel, autocamioanele, autocarele si celelalte vehiculele din categoriile C, D si D1 se vor putea deplasa pe autostrada cu viteze de pana la 110 km/h si cu maximum 90 km/h pe drumurile nationale, expres sau europene, a declarat ministrul Internelor, Cristian David. Pe celelalte drumuri, viteza maxima admisa va fi de 80 km/h. Autovehiculele din categoriile A1, B1 si C1 vor putea rula cu viteza maxima de 90 km/h pe autostrada, cu 80 km/h pe drumurile nationale, expres sau europene si cu 70 km/h pe celelalte drumuri. Tractoarele si scuterele se vor putea deplasa cu viteza maxima de 45 km.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.