Social 2 Iulie 2007 23:22
Mai multe companii din Romania ofera polite complexe de sanatate.
In schimbul unor sume ceva mai mari, asigurarea privata de sanatate poate reprezenta o suplimentare binevenita la asigurarea de stat. De cele mai multe ori, conditiile in care sint tratati pacientii care beneficiaza de asigurari private sint mult mai bune decit cele din spitalele de stat. Exista asigurari de sanatate pentru turisti, asigurari pentru interventii chirurgicale, pentru invaliditate temporara ori asigurari dentare. Politele dezvoltate pina in prezent permit romanilor sa se asigure pentru o plaja variata de riscuri. De la riscul de invaliditate pina la calatoriile in strainatate, asiguratorii au dezvoltat oferte pe toate „gusturile“.

Omniasig Asigurari de Viata are un pachet complex de polite de sanatate. Compania ofera, printre altele, asigurarea suplimentara de afectiuni grave, asigurarea in vederea interventiei chirurgicale si asigurarea stomatologica Dental Care. In cazul primei polite, plata sumei de despagubire este facuta pe baza unui diagnostic al unei boli, fara nici o legatura cu cheltuielile medicale, cele de spitalizare ori tratamentele medicale. Diagnosticarea bolii in sine reprezinta evenimentul asigurat. Polita acopera cheltuieli pentru reabilitare, schimbarea stilului de viata sau ingrijirea acasa. Tot Omniasig ofera si polita Dental Care destinata problemelor stomatologice. Produsul se adreseaza atit persoanelor fizice, cit si grupurilor de salariati, oferind asiguratilor posibilitatea realizarii de tratamente stomatologice preventive, conservative, restaurative si chirurgicale. Produsul permite alegerea tratamentelor dorite, dar si a medicului care sa le execute, iar pretul variaza in functie de tratamentele alese de client. Polita Dental Care ofera acoperire pentru trei ani, iar prima de asigurare variaza de la 24 la 96 de dolari/an, plata facindu-se lunar, trimestrial sau semestrial. Pentru a fi primit in asigurare nu este necesar un examen initial.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.