Social 30 Iunie 2007 01:18
Trupele K1, Ro-mania si soprana Felicia Filip au plecat ieri in turneul Callatis EuroTour 2007, turneu ce se va desfasura in perioada 27 iunie -15 iulie in mai multe tari (Germania, Belgia Italia, Franta, Austria).

Ultimul concert va avea loc pe scena Festivalului Callatis, la Mangalia, chiar pe 15 iulie, ultima zi a unuia dintre cele mai importante evenimente estivale ale anului, care va cuprinde in premiera, pe langa Mangalia, si statiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun si Olimp .

Formatia K1 a inceput in urma cu ceva timp colaborarea cu Felicia Filip, Radu, Mircea si Danny inregsitrand cateva piese cu binecunoscuta soprana, pentru albumul care va fi lansat in curand. 'Spectacolele pe care le vom sustine in Callatis EuroTour vor precede lansarea urmatorului album al trupei K1, album care se va numi Etnosimfonica, orchestrat de cunoscutul Marius Hristescu',
ne-a declarat Radu Fornea.

Asa cum se stie, soprana Felicia Filip si sotul sau, regizorul Cristian Mihailescu, director al Teatrului de Opera din Brasov sunt initiatorii unui proiect muzical fara precedent in Romania (un turneu national care va dura tot anul), proiect care a demarat cu doua luni in urma la Sala Palatului, cu spectacolul-concert intitulat 'Filipissima si invitatii sai': trupa IRIS, actorul Claudiu Bleont, rapsodul Nicolae Furdui Iancu, tenorul italian Andrea Cesare Coronella, balerinii Monica Petrica si Razvan Mazilu, orchestra si baletul Operei din Brasov, corul 'Acustica' si formatia The Dream Band completeaza echipa unui proiect cu succes deja anuntat si previzibil. Inainte de a pleca in turneul Callatis EuroTour 2007, am reusit sa vorbim cu Felicia Filip, singura castigatoare a tuturor concursurilor internationale 'Mozart' si cea careia Monserat Caballe i-a spus: 'Sei un caballo di scena!' 'Vom intrerupe pentru numai trei saptamani cel mai trainic si mai frumos turneu din Romania, care se va derula oricum in iulie si august pe Litoral', ne-a spus artista. 'Dar pentru un proiect la fel de generos. Imediat dupa Callatis vom relua cel mai lung turneu si prima serie de spectacole pop-cult din Romania, un proiect national unic si grandios, atent si indelung pregatit de sotul meu, regizorul Cristian Mihailescu, producator general al spectacolului, alaturi de Mike Godoroja (Blue Spirits), producatorul artistic'.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.