Social 30 Iunie 2007 01:10
Teatrul Nottara si Teatrul Act deschid, in luna iulie, stagiunea estivala, urmand ca pe aceste doua scene sa se joace spectacole pentru bucurestenii care nu pleaca in vacanta.
La Nottara sunt programate, la sala Studio, spectacolele verii 'Hangita' de Carlo Goldoni, regia Tino Geirun (1 iulie), 'Profu' de Jean Pierre Dopagne - un recital cu Razvan Vasilescu (7 si 22 iulie), 'Uzina de placeri S.A.' de Valentin Nicolau, regia Alexandru Berceanu (8 iulie) 'After Play' de Brian Friel, regia Mihai Bratila (14 iulie), 'Kathie si hipopotamul' de Mario Vargas Llosa, regia Ion Mircioaga (28 iulie). La 15 iulie, in acelasi spatiu, poate fi vazut concertul de chitara si nai Yumika Nozaki si Dragos Dobre, iar la 21 iulie spectacolul de teatru - dans 'Dear Diary'.

Toate spectacolele vor incepe la ora 19.30, iar conducerea teatrului asigura publicul ca sala este dotata cu aer conditionat. Teatrul ACT din Calea Victoriei invita publicul la o serie de reprezentatii cu spectacolul 'Capra sau Cine e Sylvia' de Edward Albee, in regia lui Alexandru Dabija. Distributia include nume precum Marcel Iures, Emilia Dobrin, Constantin Draganescu si Marius Damian. Vor fi noua reprezentatii, in perioada 7 - 22 iulie. 'Capra sau Cine e Sylvia' este recomandat doar persoanelor de peste 16 ani. Spectacolul a avut premiera in acest an, la 27 aprilie, si - conform contractului incheiat cu autorul piesei - poate fi jucat pana la 31 decembrie 2007, dupa care, daca teatrul doreste sa il programeze in continuare, va fi nevoie de o renegociere a contractului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.