Social 28 Iunie 2007 01:15
Laurence Fishburne va semna scenariul si regia unui film bazat pe bestseller-ul scriitorului brazilian Paulo Coelho "Alchimistul", dupa ce a achizitionat drepturile de adaptare cinematografica a romanului de la studiourile Warner Bros., informeaza hollywoodreporter.com.
Compania Warner Bros. a cumparat drepturile de adaptare a romanului filozofic al lui Coelho in 2003. Romanul, a carui actiune se situeaza in timpul Inchizitiei, prezinta calatoria prin lume a unui barbat care vrea sa afle care este menirea omului pe pamint. De la lansarea sa, in 1988, romanul a fost tradus in 56 de limbi si a fost vindut in peste 40 de milioane de copii in peste 150 de tari. Fishburne, care a scris deja scenariul, va produce filmul alaturi de Barrie Osborne ("Stapinul inelelor") si Helen Sugland ("Akeelah si cuvintele"). Filmul, descris de producatori drept "Harry Potter face cunostinta cu Indiana Jones", va prezenta povestea unui tinar spaniol care se imbarca intr-o mare aventura pentru a gasi o comoara ascunsa in piramidele egiptene. Tinarul sfirseste prin a descoperi o comoara personala, interioara, care depaseste cele mai mari asteptari ale sale.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.