Social 28 Iunie 2007 01:15
Retailerii ofera calculatoare pentru aproape 40.000 de tineri inscrisi in programul guvernamental Euro 200.
Doi mari comercianti de produse IT&C le ofera calculatoare gratis tinerilor care s-au inscris in programul Euro 200 . Este vorba de Altex si Ultra Pro. Astfel, in magazinele Altex din toata tara, beneficiarii programului isi pot achizitiona calculatorul Davio 200 fara nici un ban, pentru ca pretul acestuia, de 200 de euro, este egal cu valoarea ajutorului dat de stat. Tot ce trebuie sa faca este sa se prezinte cu bonul valoric Euro 200 obtinut de la stat si cu buletinul de identitate, TVA fiind inclusa in valoarea de 200 de euro.

Sistemul IT Davio 200 este format dintr-un computer cu procesor Intel Celeron D 331 de 2,67 GHz, hard disk de 80 GB, memorie de 512 MB, un monitor CRT de 17 inch, tastatura si mouse. Cei care doresc sa-si cumpere un alt computer de la Altex, mai scump, prin acelasi program, pot plati diferenta dintre cei 200 de euro asigurati de stat si valoarea totala a echipamentului achizitionat. Sint acceptate si ratele, bonul valoric fiind considerat in acest caz un avans.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.