"Exista un proiect pentru introducerea unui proiect de servicii destinat atat navetistilor cat si calatorilor individuali. Astfel, se vor introduce abonamente cu reducere de 40% pentru navetisti, precum si a unui carnet cu un numar de calatorii pentru pentru angajatii care nu circula zilnic cu trenul sau pentru calatorii individuali. Pentru stimularea vanzarii de abonamente vom oferi chiar un numar de abonamente gratuite angajatorilor care vor achizitiona un astfel de pachet de servicii", a precizat Noaptes.

De asemenea, in urmatoarea luna va fi finalizat studiul privind periodicitatea curselor, gradul de ocupare si fluxul de calatori. In acelasi timp, CFR Calatori intentioneaza sa aplice o serie de masuri menite sa reduca numarul calatorilor fraudulosi. Prima masura se refera la intensificarea controalelor, iar o alta, la premierea controlorilor din trenuri care dau cele mai multe amenzi pasagerilor fraudulosi.

Potrivit directorului, acesta este un proiect al Ministerului Transporturilor, care are insa nevoie de aprobarea Guvernului, informeaza Newsin.