Social 26 Iunie 2007 01:50
Bucurestiul va fi „invadat” in perioada 14 iulie-5 august de o serie de companii de teatru de strada care vor incanta ochii trecatorilor cu spectaculoasele lor creatii.
Aceia care credeau ca teatrul, odata iesit din cladirile unde ne-am obisnuit sa-l gasim, nu mai are valoare se vor putea convinge de contrariul cu ajutorul trupelor Strange Fruit (Australia), Ilotopie (Franta), Tuig (Olanda) si Teatro Ka (Portugalia), in Parcul Tineretului din Capitala.

Specialitatea artistilor de la Strange Fruit este „baletul aerian”, constand in balansul intre cer si pamant, cu ajutorul unor coarde elastice. Spectacolul „The Field” va putea fi vazut pe 14 si 15 iulie (16 iulie in caz de ploaie), ora 19.00. Trupa franceza Ilotopie s-a remarcat pe strazile multor orase europene prin oamenii sai complet colorati, care iau parte la viata de zi cu zi, starnind rasul trecatorilor. La Bucuresti insa, ei vor prezenta spectacolul „Narcissus reflects”, creat special pe suprafata apei, ca parte dintr-o serie de experimente de acest gen efectuate de Ilotopie in cei 25 de ani de existenta. Spectacolul lor este programat pe 28 si 29 iulie (30 in caz de ploaie), ora 21.00. Tuig - Salto Vitale ne poarta intr-un spatiu magic unde pamantul pe care pasim se ridica in aer, lumea din jur se schimba cu totul, astfel incat putem vedea o frumoasa constructie alcatuita din foc, aer si apa, omul fiind si el transformat in mod miraculos.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.