Social 26 Iunie 2007 17:56
S-a redeschis traficului rutier general in pasajul Marasesti. Circulatia tramvaielor 4 si 27, care tranziteaza aceasta zona sa fie reluata de marti, a declarat, astazi pentru NewsIn, directorul Directiei Transporturi din Primaria Capitalei, Gheorghe Udriste.

"Traficul general in zona s-a redeschis azi noapte (n.r. duminica noapte) la ora 22.00, iar maine (n.r marti), va fi reluata si circulatia tramvaielor in zona", a precizat Udriste.

Potrivit oficialulului municipal, desi pasajul s-a redeschis, muncitorii societatii SC Energoconstructia SA, firma care s-a ocupat de executia lucrarilor, mai au de terminat finisajele, care se vor efectua "sub trafic".

Odata cu redeschiderea pasajului Marasesti, va fi reluat si traficul tramvaielor 4 si 27 in zona, incepand de marti, 26 iunie, iar linia 615 va fi desfiintata.

Astfel, vor fi reinfiintate liniile de tramvai 4 si 27, in timp ce linia 615 va fi desfiintata. Linia 27 va functiona intre „Complex RATB Titan“ si ,,Piata Unirii'' pe Bd. Th. Pallady, Piata Titan, Bd. Camil Ressu, Calea Dudesti, Bd. Octavian Goga, Bd. Marasesti, Parcul Carol I, Str. 11 Iunie, Bd. Regina Maria.

Tramvaiul 4 va circula intre ,"Zetarilor" si "sura Mare" pe Str. Zetarilor, Str. Anghel Alexandru si soseaua Giurgiului, urmand sa preia calatorii de pe strazile Zetarilor si Anghel Alexandru.

De asemenea, linia 23 va functiona pe traseul actual intre "Complex RATB Titan" si intersectia Bd. Octavian Goga-Bd. Marasesti, apoi prin Bd. Marasesti, Parcul Carol I, Str. 11 Iunie, Bd. Regina Maria, Bd. George Cosbuc, Calea Rahovei, Calea Ferentarilor, Prelungirea Ferentarilor pana la ,"Zetari".

Lucrarile la pasajul Marasesti au inceput in luna iulie a anului 2005, cand au fost descoperite mai multe neregului la pilonii de sustinere si trebuiau sa fie finalizate pana la 31 octombrie 2005. Cu toate acestea, lucrarile au intarziat cu aproape un an si jumatate, din cauza ca in proiectul initial nu fusese inclusa si constructia unei statii de pompare a apelor pluviale.

Potrivit primarului general, lucrarile au fost intarziate atat din cauza instalatiilor proaste cat si a inundatiilor care se produceau deoarece nu exista o statie de pompare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.