Cu ocazia filmarilor de la Praga, Sergiu Nicolaescu si-a gasit si actorul care sa il joace in tinerete.
Comisarul Moldovan, ajuns la 70 de ani, este iar jucat, scris si regizat de Sergiu Nicolaescu (foto), in productia "Supravietuitorul", care tocmai a inceput sa se filmeze la Praga, potrivit MEDIAFAX. Dupa 26 de ani de la "Duelul", ultimul film din seria "comisarului", Nicolaescu continua aventurile lui Moldovan, de data asta in formula productiei MediaPro Pictures. Pentru acest lungmetraj, regizorul a primit, de asemenea, sprijinul Centrului National al Cinematografiei, adica 600.000 de euro, fiind primul clasat in concursul de proiecte pe 2006, ceea ce a stirnit, ca de obicei, o serie de controverse in breasla regizorala.

Dupa citeva zile de filmari la Praga, printre care si o scena intr-una dintre cele mai aglomerate zone ale orasului, gara centrala, unde a fost nevoie de 130 de figuranti cehi, echipa s-a intors in weekend la Bucuresti.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.