Subiectele pentru bacalaureat au fost modificate cu doar citeva zile inainte de inceperea examenelor, desi au fost declarate definitive inca din februarie. Vreme de patru luni, elevii au invatat pe subiecte gresite.
Bacalaureatul 2007, care incepe azi, anunta si in acest an un potential scandal: subiecte considerate definitive de mai bine de patru luni si pe care elevii au lucrat in tot acest timp contineau greseli care au fost corectate pe furis abia saptamina trecuta.

Anul acesta este primul in care subiectele pentru examenele nationale, printre care si bacalaureatul, se publica dinainte pe Internet, astfel incit rezolvarea lor integrala sa asigure si parcurgerea intregii materii. Pentru fiecare disciplina in parte au fost elaborate 100 de subiecte. Masura a fost luata pentru a se evita scandaluri precum cele din anii trecuti, cind subiectele erau teoretic secrete, dar s-au semnalat scurgeri de informatii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.