In numarul nostru de ieri, reproducand mai multe convorbiri inregistrate in timpul anchetei in Dosarul fratilor Nutu si Sile Camataru, am dezvaluit faptul ca printre clientii prostituatelor acestui clan se numara si un ambasador. La 12 august 2003, la miez de noapte, Vasile Balint, zis Sile Camataru, a avut o convorbire cu Adrian Panduru, zis Limba. Cei doi pregatisera o prostituata pentru un ambasador, dar nu se hotarasera asupra locului unde sa inlesneasca intalnirea dintre diplomat si femeie. Se pare ca prostituata aleasa era Irina Elena Cerga. Ea a fost folosita drept momeala la talharirea omului de afaceri israelian Shauli Peleg.

Astazi reproducem o alta inregistrare telefonica din care rezulta ca acela care apela la serviciile Camatarilor este reprezentantul unei tari straine in Romania. Una dintre interlocutoarele inregistrate este Tatiana Ceremus. Ea este judecata acum pentru proxenetism si este cunoscuta, deoarece ii trimitea prostituate si omului de afaceri Irinel Columbeanu, asa cum reiese dintr-o alta convorbire depusa la dosarul de instanta.

Convorbirea se poarta intre Tatiana Ceremus si o ' colega >>, Georgiana. Convorbirea a avut loc la 29 ianuarie 2004, la ora 21.59. Ambasadorul a cerut o femeie, iar proxenetii nu aveau decat pe o oarecare Madalina, care era minora. De aceea, prima grija a femeilor a fost ca prostituata sa nu fie trimisa la un hotel, unde i-ar fi cerut buletinul.

'Face figuri, ca-i pretentios >>

GEORGIANA: Puiul meu, unde este, zi-i, cum o cheama, una din ele, fetele astea...

TATIANA CEREMUS: (neinteligibil) Sunt plecate toate trei, ti-am zis puiu, d-asta eram derutata, ca ele toate trei la 7 au avut treaba, mama. Fetele s-au dus inainte si Natasa s-a dus dupa ele. E Madalina.

GEORGIANA: Nu, nu, nu. Asta mi-a zis ca nu. Era bine, e 125, dar nu vrea. M-a pus sa-i explic cum si in ce fel sunt. Nu vrea.

TATIANA CEREMUS: Pai spune-i ca-i frumoasa, e bruneta cu ochii verzi. Ce are?

GEORGIANA: Si e mica de statura si eu i-am spus ca e inalta.

TATIANA CEREMUS: Cine a spus? Cine a zis ca e mica de statura? E cat Oxana.

GEORGIANA: Madalina?

TATIANA CEREMU: Da.

GEORGIANA: Si vorbeste vreo limba?

TATIANA CEREMUS: Vorbeste engleza, bineinteles.

GEORGIANA: Si sa nu se machieze asa de tare.

TATIANA CEREMUS: Dar nu se machiaza, dar sa nu fie la hotel (n.n. - aceasta afirmatie referitoare la hotel este facuta cu scopul de a se reaminti inc. POPA ca MANDRILA MADALINA este minora).

GEORGIANA: Nu draga, la apartament, la Piata Unirii.

TATIANA CEREMUS: Pai si ce face atatea figuri, fata?

GEORGIANA: Face, ca-i pretentios. E ambasadorul p..... E ambasador asta, ma. N-auzi?

TATIANA CEREMUS: Da, mama. Si ce sa-i facem?

GEORGIANA: Tania, trimite-o…

TATIANA CEREMUS: Da.

GEORGIANA: …repede cu un taxi, aici la Palace, dar foarte repede. E imbracata?

' Sa nu avem probleme cu parintii ei >>

Tania a coborat in strada cu fata si, la ora 23.33, a mai fost sunata o data de Georgiana. Tania a crezut ca este nevoie de inca o prostituata, dar, de fapt, Georgiana s-a speriat ca ambasadorul ar putea afla ca i-au trimis o minora. Faptul ca ambasadorul nu a depus nici o sesizare pana acum la Politie demonstreaza ca temerile Georgianei au fost nejustificate.

TATIANA CEREMUS: Nu iubita mea. Sunt cu fata pe strada. De ce mai ai nevoie de o fata?

GEORGIANA: Auzi? Nu. M-a sunat cineva, dar am aranjat pentru maine. Auzi tu, Taniuta, ce vreau eu sa te intreb, asta, sta la tine fata asta? (n.n. Madalina)

TATIANA CEREMUS: Da. De ce?

GEORGIANA: Nu e fugita de acasa dracu’, sa avem probleme cu parintii ei (n.n. - si din acest context rezulta ca inculpata cunostea despre Madalina faptul ca este minora).

TATIANA CEREMUS: Nu, doamne fereste! Stie ma-sa de ea, stie toata lumea. Vorbeste cu ma-sa, ii trimite bani. Ma-sa stie ce face, nu i-a spus ca face altceva. stie ma-sa ca face prostitutie. Deci nu-i nici o problema!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.