Emotii mari pentru 4.000 de elevi de clasa a IV-a. Ieri ei au sustinut primul "examen" din viata lor. Timp de doua ore elevii au avut de completat cate doua teste, combinate intre Limba si literatura romana, Matematica si stiintele naturii. Subiectele au fost chiar "dragute", la Romana - cu imparatese, Alba-ca-Zapada, gaze, primavara si biletele, la Matematica - cu margele, trenulete si ceasornice, iar la stiinte - desene cu nori, broscute, elefantei si pasari.

"Elevii nu pareau ca au emotii, dar nu ne asteptam la rezultate foarte bune si nici la mari greseli", ne-a declarat Adrian Stoica, directorul Serviciului National de Evaluare si Examinare, care coordoneaza actiunea. "La sfarsitul lunii mai voi incheia raportul pentru aceasta evaluare si vom sti care este evolutia scolarilor dupa primul ciclu de invatamant", ne-a precizat Adrian Stoica, directorul SNEE, care va coordona si notarea lucrarilor si analiza rezultatelor. Elevii insa nu vor primi note.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.