Orele in sir petrecute la serviciu au un efect dezastruos asupra sanatatii si vietii de familie, deoarece provoaca stres, oboseala si presupun neglijarea copiilor. Orele suplimentare si un program de munca prea putin flexibil dauneaza in primul rand sanatatii, se arata intr-un studiu britanic facut de societatea "Working Families", citat de Evening Standard.

Primul rezultat este stresul la locul de munca. Stresul ridicat conduce la o stare de iritare accentuata si la dureri de cap. Apar somnolenta din cauza oboselii, extenuarea si sedentarismul. De aici imbolnavirea organismului, scaderea moralului si a randamentului de lucru. In unele cazuri, suprasolicitarea duce la un regim alimentar nesanatos si la alcoolism. "Este timpul sa se munceasca mai inteligent, nu mai mult", este de parere Sarah Jackson, presedinta "Working Families".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.