Filmul, in care joaca Al Pacino, Matt Damon, Brad Pitt si George Clooney, are premiera vineri.

Dupa bombardamentul criticii asupra lui "Ocean’s Twelve", producatorii George Clooney si Steve Soderbergh au decis sa se razbune in "Ocean’s Thirteen".

De data aceasta, aventurile lui Danny Ocean nu le mai au protagoniste pe Julia Roberts si Catherine Zeta-Jones. In schimb, gastii i s-au alaturat Ellen Barkin si, mai ales, Al Pacino, care a adus un pic de respectabilitate, dupa cum declara Brad Pitt. Iar dupa plimbarile extravagante din 2004 (Amsterdam, Roma, Sicilia, Monaco, Paris), cei 13 de anul acesta s-au limitat la California (Los Angeles, Rosamond si studiourile Warner Bros, din Burbank) si Nevada (Las Vegas).

Cand Reuben (Elliott Gould) este inselat de partenerul sau Willy Banks (Pacino), cu care trebuia sa deschida unul dintre cele mai senzationale cazinouri din Vegas, prietenii lui se reunesc pentru a sabota deschiderea noului cazino.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.