Taxa de acces in Mamaia va fi reintrodusa chiar zilele urmatoare. Justitia i-a dat, ieri, dreptate primarului Radu Mazare, dupa ce prefectul Constantei o suspendase.
Instanta a hotarat ca taxa de acces in Mamaia si celelalte taxe percepute turistilor pe litoral sunt perfect legale. Si ministrul Internelor, Cristian David, a declarat ca taxa este neavenita si ca poate fi considerata discriminatorie. Totusi, Curtea de Apel a hotarat ca birul poate fi incasat. O masina care nu este inmatriculata in Constanta,plateste taxa de bariera este de 3 lei, la fiecare intrare in statiune.

Un abonament pentru 24 de ore costa 4 lei, iar unul pentru sapte zile 23 de lei. Pentru intreg sezonul estival abonamentul ajunge la 246 de lei. Agentii economici mai platesc taxa de utilizare a tramei stradale, taxa pentru irigatii, taxa pentru siguranta si linistea publica si cea pentru statiile de telefonie mobila.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.