Lansarea mondiala pentru Noaptea Devoratorilor de Publicitate va avea loc in mod exceptional la Bucuresti, fiind pentru prima data in istoria de 26 de ani a evenimentului cand lansarea are loc in alt oras decat Parisul - gazda traditionala pentru organizarea premierei.
Editia din 2007 va fi noaptea premierelor si in privinta productiei. Tot montajul evenimentului a fost realizat in Romania, lucru care demonstreaza aprecierea de care se bucura industria publicitara romaneasca in lume. Romanii vor demonstra din nou valoarea si creativitatea publicitatii romanesti. In cadrul evenimentului va fi prezentat un segment special dedicat reclamelor romanesti.

In noaptea din 15 iunie, vor fi prezenti si alti mari producatori care organizeaza Noaptea Devoratorilor de Publicitate in lume. Pentru a marca acest moment, organizatorii si initiatorul acestui spectacol - Jean Marie Boursicot - pregatesc un megaeveniment. In deschidere va mixa Dj-ul parizian Thomas Lecuyer, urmat de un concert Sensor. Numarul spectatorilor este estimat la 7.000, iar pretul unui bilet este de 25 lei.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.