Un politist a fost retinut de procurorii anticoruptie dupa ce a primit spaga de la un tanar pentru a-i modifica valoarea alcoolemiei.

Un ofiter de la Brigada de Politie Rutiera (BPR) a Capitalei a fost retinut de procurorii anticoruptie dupa ce a primit o spaga de 300 de euro de la un bucurestean pentru a-i modifica valoarea alcoolemiei.

Subcomisarul Doru Augustin Soare, in varsta de 40 de ani, a fost "saltat", miercuri dupa-amiaza, chiar din biroul sau, aflat in cladirea BPR, din strada Logofat Udriste.

"Ascunsese bancnotele de 100 de euro, marcate, intre hartiile de pe birou. In momentul in care am intrat in incapere si i-am spus ca a fost vorba despre un flagrant, a negat ca ar fi vazut vreun ban. I-am verificat insa mainile cu lampa cu lumina ultravioleta si avea urme de praf fluorescent. Am recuperat apoi bancnotele marcate", ne-au declarat surse din cadrul echipei de ancheta.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.