Iubitorii de muzica rock mai au timp sa se urce in tren, pina la Sibiu, unde va fi trei zile de concerte grele, cu invitati celebri din tara si de afara.
Dupa teatru, film sau muzica electronica, a venit timpul muzicii rock sa ocupe scena Capitalei Culturale Europene. Desfasurindu-se pe durata a trei zile, in Piata Mare din Sibiu, incepind de vineri, 15 iunie, pina duminica, 17 iunie, Festivalul Artmania propune intilnirea cu trupe care au scris istorie in muzica rock. Cu hoteluri pline ochi, cu bilete ce se vind ca piinea calda, cu un public estimat la peste 7.000 de spectatori, festivalul se vrea a fi unul dintre momentele-cheie ale programului cultural din 2007.

Nume precum Within Temptation, Anathema, Haggard si My Dying Bride au atras de la inceput atentia iubitorilor de rock. La Artmania 2007, legendara trupa The Gathering va sustine unul dintre ultimele sale concerte in componenta actuala, fiindca olandezii au anuntat plecarea solistei Anneke van Giersbergen, din luna august. Pe linga trupe straine, pe scena sint asteptati si rockerii autohtoni de la Altar, Celelalte Cuvinte, Cargo, Luna Amara, Vita de Vie sau Iris. "Este intr-adevar o editie de exceptie a festivalului. Pentru orice iubitor de rock, acesta este un eveniment de la care nu se poate lipsi. Nu este vorba doar de trupele care vor concerta, dar si de atmosfera", spune Bogdan Seres, membru al unei trupe rock din Sibiu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.