Piesa, scrisa la disparitia tatalui unuia dintre membrii trupei „Timpuri Noi", este emotionanta

Cu putin timp inainte de Marea Plecare a lui Adrian Pintea dincolo, in lumea zisa a umbrelor, pe care spiritul lui o va lumina cu siguranta, baietii de la Timpuri Noi au avut o inspiratie divina si l-au solicitat pentru noul lor videoclip.

Piesa "Tata", de pe albumul "Back in business", are parte de un clip cu totul special, in care apar nu mai putin de 21 de actori romani, printre care marele disparut Adrian Pintea. El a fost si primul chemat la cadru pentru acest nou single de pe albumul realizat impreuna cu MediaPro Music, iar in videoclip mai apare alaturi de alti actori iubiti de publicul roman, precum Sebastian Papaiani, Gheorghe Visu, Valentin Uritescu, Adrian Titieni. intr-unul dintre ultimele roluri, Pintea a interpretat intr-un mod cu totul original balada "Tata", mai ales ca acesta a fost mereu unul dintre capitolele delicate ale biografiei sale, el fiind infiat de cel caruia ii poarta numele devenit celebru.

Povestea clipului este simpla, echipa de filmare dorind ca prin jocul actoricesc sa sustina emotia puternica, transmisa de versurile cantecului. Filmarea piesei a avut loc intr-un studio foto din Bucuresti si s-a desfasurat fara pauze, baietii de la Timpuri Noi si echipa de actori filmand non-stop timp de mai bine de 12 ore. Balada a influentat pe deplin atmosfera din timpul filmarilor. Actorii s-au lasat coplesiti de emotie, iar o parte din ei, printre care si frumosul nostru "haiduc Iancu Jianu", au plans chiar in timpul filmarilor. Prevestitor...


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.