Un loc de munca in regim part-time poate aduce venituri lunare chiar si de peste 1.000 de lei. Indiferent de domeniul ales, la finele facultatii un astfel de job va da culoare CV-ului tau.
Un post part-time iti va arata partea practica a definitiilor invatate la scoala. La finalul facultatii, angajatorii nu sint interesati de notele obtinute, ci de experienta acumulata. "Joburile part-time si cele project-based ofera sansa de a incepe o cariera in domeniul dorit fara a-ti pierde insa focusul asupra studiilor.

Domeniile in care se gasesc frecvent oferte de munca pentru absolventii de liceu sau pentru studenti sint vinzari, software, finante, serviciu clienti, IT, media si new media, cultura sau publicatii", spune Maria Suciu, PR Manager la Neogen. Chiar daca angajatorii prefera sa vada in CV ca ai avut un job full-time, cunostintele capatate in urma unuia full-time nu sint deloc de neglijat. "Experienta part-time este in general mai valoroasa decit voluntariatul intr-o ONG si mai importanta si decit rezultatele scolare, pentru ca te pune in contact cu mediul de munca din Romania", spune Eduard Ezeanu, consultant Career Experts.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.