E o chestiune de timp, doar cativa ani. Lucrarile mentionate sustin ca Pamantul si Cerul (centura de asteroizi dintre Marte si Jupiter) s-au format din planeta Tiamat, care a fost ''taiata'' de unul din satelitii Planetei Nibiru. Atunci s-a transferat si viata pe noua planeta Pamant.

In acest sens, in A Douasprezecea Planeta (Ed. Aldo Press, Bucuresti), Z. Sitchin scria urmatoarele: ''Daca exista cu adevarat o enigma, aceasta este, cu siguranta, aparitia vietii pe Pamant. Acesta s-a format in urma cu circa 4.500.000.000 de ani in urma, iar oamenii de stiinta cred ca, la doar cateva sute de milioane de ani dupa aceea, existau aici forme de viata primitiva. Mult prea devreme. Exista, de asemenea, o serie de indicii ca cele mai vechi si mai simple forme de viata, vechi de mai mult de trei miliarde de ani, posedau molecule de origine biologica si nu nonbiologica '' formele de viata care au aparut pe Pamant la un atat de scurt timp dupa ce acesta s-a format erau descendentele unor alte forme de viata anterioare, si in niciun caz rezultatul unor combinatii chimice intre diferite elemente.

Acest lucru sugereaza ca viata, care nu ar fi putut evolua foarte usor pe Pamant, nici nu a evoluat aici� De ce exista doar un singur cod genetic pentru toate formele de viata terestre? Daca viata ar fi inceput in acea «supa» primordiala, asa cum crede majoritatea biologilor, ar fi trebuit sa se dezvolte organisme cu coduri genetice diferite'? A fost o coliziune celesta� In timpul acestei coliziuni, solul si atmosfera favorabile vietii de pe planeta aceea au fost transferate si planetei noastre�

Organismele vii de pe Pamant au un continut mare de elemente chimice rare si extrem de putine din acelea care exista in cantitate mare pe Terra, semn al provenientei vietii de pe alta planeta�.

Alte cateva pareri asemanatoare care sprijina cele de mai sus:

1) H. Yockey, teoretician al informatiilor, care a incercat sa aprecieze posibilitatea matematica a originii spontane a vietii, a concluzionat in lucrarea sa �Teoria informatiilor si biologia moleculara� (Cambridge University Press, 1992) ca informatiile necesare inceperii vietii nu s-au dezvoltat intamplator, fiind greu de imaginat ca s-au produs fara interventia si participarea unei inteligente cosmice superioare.

2) Fred Hoyle (1983), astronom de renume mondial, a sustinut ca viata a aparut pe planeta noastra in urma unei calatorii interstelare.

3) Francis Crick, laureat Nobel pentru descoperirea ADN-ului, in lucrarea Viata insasi, originea si natura ei, a afirmat ca �viata pe Pamant a fost adusa aici de microorganisme de pe alta planeta indepartata, microorganismele calatorind in corpul unei nave spatiale (Nibiru si satelitii sai sunt statii/planete-n.a) trimise pe Pamant de o civilizatie superioara, care s-a dezvoltat in alta parte, cu cateva miliarde de ani in urma�.

4) Michael J. Behe (New York, 1996), in lucrarea Cutia neagra a lui Darwin � sfidarea moleculara la adresa evolutiei, a analizat complexitatea legaturilor moleculare din structurile care stau la baza proceselor vitale, care ''sunt atat de spectaculoase incat reprezinta o lovitura de moarte pentru teoria darwinista''.

5) Philip Johnson, in lucrarea Procesul lui Darwin, prezinta problemele si golurile darwinismului si neodarwinismului drept ''incompatibile'' cu adevarata intelegere a naturii.

6) Recent (1 februarie 2007, pe www.techno-science.net), au aparut dovezi stiintifice in sprijinul celor de mai sus.

Astfel, o echipa germano-britanica de astrobiologi, condusa de Prof. Dieter Stoffler, vrand sa verifice posibilitatea unui transfer al vietii intre Marte si Pamant, a reprodus in laborator conditiile impactului cu un asteroid, constatand ulterior supravietuirea unei parti a microorganismelor.

Dupa un impact important, unele planete pot trimite spre altele roci care pot vehicula microorganisme, cu conditia ca ele sa fie spre interiorul acestora, care astfel le-ar proteja si le-ar asigura conditii de aterizare favorabile. Cornelia Meyer, cercetator din echipa mentionata, a testat deci capacitatea de supravietuire a microorganismelor si lichenilor adapostiti in roci asemanatoare celor de pe Marte, in conditii extreme de traversare a spatiului. Acestea au trebuit sa suporte presiuni intre 50.000 si 500.000 de atmosfere si temperaturi de pana la 1000 grade C, aratandu-se ''uimitor de rezistente'', in acest fel putandu-se demonstra posibilitatea transferului vietii intre planete relativ apropiate.

7) Foarte recent, 25 aprilie 2007, in toata lumea a venit anuntul despre descoperirea unei planete locuibile (Gliese 581 c), asemanatoare Pamantului, iar pe 1 iunie 2007, s-a mai anuntat descoperirea a inca 28 planete extrasolare (www.techno-science.net). Este abia inceputul noutatilor.

Date suplimentare pe Google la: www.darkstar1.co.uk/