Biletele pentru concertul lui Julio Iglesias din 25 iulie, de pe stadionul Cotroceni din Bucuresti, se pot comanda de azi si au preturi cuprinse intre 50 si 500 de lei.
Cel mai ieftin bilet va costa 50 de lei, insa vor exista tichete si la 120, 180, 200, 300 si, respectiv, 500 de lei, la categoria VIP. Cintaretul spaniol Julio Iglesias se afla in plin turneu de promovare a albumului "Romantic Classics". Artistul sustine concerte in Statele Unite, Mexic, Republica Dominicana, Argentina, Paraguay, Porto Rico, Portugalia, Olanda, Belgia, Elvetia si Spania, iar turneul se va incheia, pe 28 iulie, in Romania. Datele concertelor din tara sint 16 iulie (Timisoara), 19 iulie (Sibiu), 22 iulie (Brasov), 25 iulie (Bucuresti) si 28 iulie (Constanta).

Organizatorii nu au anuntat care va fi pretul biletelor pentru celelalte concerte din Romania. Show-ul de la Bucuresti se va desfasura pe stadionul Cotroceni, locul in care artistul spaniol a cintat si la precedenta vizita in Romania. Potrivit organizatorilor, Julio Iglesias nu a avut cerinte exagerate pe durata sederii in Romania. Iglesias a cerut doar sucuri naturale si apa minerala si a mentionat ca bauturile alcoolice si le va plati singur. Julio Iglesias a venit prima oara in Romania in 1968, unde a participat la festivalul Cerbul de Aur de la Brasov, locul in care practic s-a lansat. Pe 9 septembrie 1999, Iglesias a venit pentru a doua oara in Romania si a sustinut un show pe stadionul Cotroceni din Bucuresti. Cintaretul are la activ peste 70 de albume, vindute in mai mult de 200 de milioane de exemplare in toata lumea, cu care a obtinut peste 2.600 de discuri de aur si platina. Idol al milioane de femei, Julio Iglesias nu si-a dorit dintotdeauna sa ajunga muzician. In tinerete, Julio a fost pasionat de fotbal si a jucat la echipa Real Madrid, insa a renuntat dupa un accident.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.