Profesorul Eugen Bodis, tatal surorilor Kinga si Andrea Bodis, spune ca fetele se purtau dur cu el, dar nu poate accepta ca ele si-au pus capat zilelor
Cele doua gemene din Cluj-Napoca, Kinga si Andrea Bodis, care au fost gasite spanzurate luni dimineata, nu se intelegeau bine cu tatal lor, Eugen Bodis, conferentiar universitar la Facultatea de Chimie. Surse din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj sustin ca ele nici nu vorbeau cu tatal lor; in schimb, mama lor le vizita zilnic.

Annia Bodis, mama gemenelor, a cerut ieri sa fie lasata in pace ca sa-si poata plange copiii. Era revoltata ca unele ziare au publicat fotografiile cu fetele atarnand de creanga copacului. Intrebata daca tinerele s-au sinucis din cauza lipsei de afectiune, Annia Bodis a replicat cu durere: "Cred ca ati mers prea departe cu asta".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.