Actorul american a fost prezent la premiera filmului "California Dreamin’ (nesfarsit)"
Primul si, din pacate pentru cinefilii autohtoni si pentru cinematografia romana, ultimul lungmetraj al lui Cristian Nemescu, "California Dreamin’ (nesfarsit)", se bucura de prezenta pe generic a celebrului american Armand Assante. Apreciatul actor de teatru, de film si televiziune joaca rolul cel mai ingrat al filmului, un capitan hotarat sa ajunga in Kosovo cu un tren plin de echipament militar, dar care intra in conflict cu seful unei gari din Romania.

Din respect pentru publicul roman, dar mai ales din mare apreciere si in memoria regizorului Cristian Nemescu, disparut anul trecut intr-un tragic accident, Armand Assante a venit la Bucuresti special pentru a participa la premiera filmului "California dreamin’" (premiat la Festivalul de la Cannes 2007 cu "Un certain regard"), care a avut loc vineri seara la Cinema Pro. Foarte prietenos si amabil cu toti invitatii, printre care s-au aflat si toti actorii romani distribuiti in film, Assante a acceptat sa vorbeasca despre tanarul regizor care n-a mai apucat sa traga ultimul cadru! Emotionat, starul american i-a facut un scurt portret celui pe care si l-ar fi dorit sa-i mai fie pentru mult timp de acum inainte regizor la alte productii. "Cristi Nemescu poate fi caracterizat cel mai bine prin filmele sale: «Marilena de la P7» si «California Dreamin’ (nesfarsit)» ca fiind unul dintre cei mai talentati regizori de pe piata cinematografica romaneasca.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.