Oana Pellea, protagonista peliculei 'I really hate my job' (Am o slujba naspa rau), sustine o conferinta de presa dupa premiera mondiala a filmului care a avut loc sambata, la festivalul international de film Transilvania.
Alaturi de ea se afla producatorul peliculei Andrew Higgie si scenarista Jennifer Higgie. La acest film, actritele din rolurile principale sunt romance. Pe langa Oana Pellea, mai joaca si Alexandra Maria Lara. Ea a devenit foarte cunoscuta in Germania, unde a emigrat in urma cu multi ani impreuna cu parintii ei. Prestatia ei in fimul Ultimele zile ale lui Hitler a fost premiata. Cat despre Oana Pellea, nu este primul film strain in care joaca, a mai jucat si in Children of Men, alaturi de Clive Owen.

'I Really Hate My Job' este portretul comic a cinci femei dintr-un restaurant londonez care, in decursul unei seri, se confrunta cu: o cadere nervoasa, cel putin doua crize de nervi si mai multe comenzi decat pot onora. La toate se adauga asteptarea incordata a unei vedete de cinema, care le-ar putea schimba soarta. Filmul este regizat de Oliver Parker.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.