Slalomul printre carucioare, clientii care blocheaza accesul la raft sau personalul care lipseste cind ai nevoie de ajutor transforma shoppingul intr-un blestem.

Certurile, carucioarele murdare, statul la coada, clientii care impiedica accesul altora la raft, comparind minute intregi preturile la conservele de tomate se numara printre lucrurile care ne irita cel mai tare cind mergem la cumparaturi. Iata zece dintre cele mai suparatoare probleme de care ne lovim in aventura shoppingului, clasate de site-ul ivillage.com.

1. Batrinica insistenta din spatele tau care crede ca, daca te tot impinge cu caruciorul, coada va inainta mai repede.

2. Cosuletele de cumparaturi dimensionate pe masura copiilor. Adesea reusesc sa transforme shoppingul intr-o cursa de obstacole, in care sintem nevoiti sa ocolim copilasii care abia invata sa mearga tirindu-si cosuletele.

3. La fel de suparatoare sint produsele expuse in mijlocul culoarelor, asa incit o singura persoana poate bloca accesul spre un intreg raft. Pina la urma de ce n-am putea lua detergentii si uleiurile expuse drept promotii direct de la raft?

4. Cumparatorii care se asaza la casa pentru mai putin de zece produse, desi au cosurile doldora de cumparaturi, devin destul de antipatici. Cu atit mai mult cu cit casierita nu indrazneste sa le spuna nimic.

5. Scena primirii restului la casa poate deveni si ea enervanta. Cind ti se dau mai intii bancnotele, peste care se pun monedele si apoi bonul, incepi sa faci echilibristica, sperind ca nu-ti vor aluneca maruntii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.