Planurile constructorului german de automobile Volkswagen de a construi o masina care sa rivalizeze cu Dacia Logan au luat prin surprindere pe toata lumea.

Anuntul a fost sarac in detalii. in premiera, jurnalistii de la compania specializata in fotografii spion Lehmann au reusit sa surprinda pe o sosea de munte, pe un drum curatat de zapada, arma germana, care va fi aruncata in lupta impotriva Daciei Logan. Masina, bine camuflata, nu tradeaza nimic din viitorul automobil a carui vanzare pe piata va incepe de la 7.000 de euro. La acest pret, automobilul Volkswagen va fi cea mai ieftina oferta de pe piata europeana. Totusi, linia designului, in special fata si spatele, pare inspirata de actualul model VW Jetta, un model situat in palierul de pret de 13.000 de euro. Volkswagen va fabrica modelul al carui nume nu e cunoscut inca pe doua continente: in Brazilia, pentru piata asiatica, si in Germania, pentru piata europeana.

Un Logan porneste de la 6.400 euro

Automobilul autohton Dacia Logan e disponibil la preturi intre 6.400 de euro, pentru versiunea 1,4 MPI Ambiance, si 11.600 de euro, pentru modelul cu sapte locuri, MCV 1,5 dCi Laureate. Cel mai ieftin model Logan are in dotare doar airbagul pentru sofer, capace de roti, geamuri colorate, oglinzi retrovizoare reglabile din interior. Mai nou, Logan 1,4 MPI Ambiance dispune de inchidere centralizata cu cheie si buton pentru deschiderea portbagajului. Au mai fost modificate stopurile pe spate si schimbatorul de viteze. (Calin Radu)


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.