Actorul american Paul Newman, in virsta de 82 de ani, a anuntat ca s-a saturat de actorie si a renuntat la viata pe platourile de filmare pentru a se dedica restaurantului organic pe care l-a deschis in Connecticut, potrivit ziarului britanic "Daily Mail". Anuntul starului din "Butch Cassidy si Sundance Kid" pune capat unei cariere de 50 de ani in cinematografie.

Newman a aparut pe ecrane ultima data in 2002, alaturi de Tom Hanks si Jude Law in filmul "The Road To Perdition". Ulterior, si-a imprumutat vocea pentru filmul de animatie "Masini", ce a avut premiera anul trecut. Actorul ce a jucat in peste 70 de filme a cistigat un Oscar in 1987 pentru "Culoarea banilor", dar si premiul pentru actorie la Cannes, in 1985, pentru "Lunga vara fierbinte".

Starul isi anuntase intentia de a se retrage inca din 2005, nu inainte de a juca insa din nou cu partenerul sau din "Butch Cassidy si Sundance Kid" si din "The Sting", Robert Redford. Anuntul sau de la emisiunea "Good Morning America", unde a spus ca a jucat timp de 50 de ani, ceea ce este suficient, pune insa capat visului sau, potrivit "Daily Mail".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.