Regizorul Steve Soderbergh a reusit sa-i aiba in distributie si pe alti doi mari actori, Al Pacino si Andy Garcia.

Reteta de succes a primelor doua filme a adus sute de fani la Cannes, care s-au inghesuit sa-i salute, sa obtina autografe si sa le faca poze vedetelor preferate George Clooney, Matt Damon si Brad Pitt, acesta din urma insotit de Angelina Jolie.

Al Pacino, care nu a fost in distributia primelor doua filme din seria Ocean's, a lipsit si de la premiera de la Cannes.

Distributia a risipit orice dubiu, daca mai era nevoie, ca filmul ar aspira la statutul de film de arta asa cum a obisnuit festivalul de la Cannes.

George Clooney glumea pe aceasta tema, spunand ca scenariul, de exemplu, ar putea candida la titlul de cel mai bun din istorie.

"Filmul ne place, pare un film bun. Noua ni s-a parut palpitant" - a fost parerea starului de la Hollywood.

in aceeasi nota a fost si Matt Damon, alt membru al celebrei echipe de spargatori de banci si seifuri.

"E genul de film care ar avea sanse sa castige Palm d'Or", a spus el ironic.

La randul sau, intrebat daca ar vrea sa faca si filme mai serioase, Brad Pitt a raspuns: "cred in filmele de divertisment. E bine sa facem lumea sa rada. E un dar pe care-l avem si vom continua sa facem asa ceva."

Primul film din seria Ocean's a adus venituri de 450 milioane de dolari, iar cel de al doilea de 363 de milioane.

Cum regizorul Steve Soderbergh are in palmares premiul cel mare de la Cannes in 1989, cu filmul Sex, minciuni si casete video, el nu tinteste cu noul film din seria Ocean decat succesul de public.

Deja se vorbeste despre posibilitatea unui Ocean's 14.