Tarifele de transport feroviar de calatori se vor majora, incepand cu 1 iunie, cu 7,6%, astfel incat o calatorie cu trenul rapid de la Bucuresti la Brasov va costa cu aproximativ trei lei mai mult la clasa I si cu doi lei in plus la clasa a doua, potrivit unui comunicat al companiei CFR Calatori.

Compania va opera alte doua majorari de preturi incepand cu 1 septembrie, respectiv 1 decembrie. Ultima scumpire a avut loc la 1 martie, pretul biletelor de tren fiind majorate cu 9,1%.

Facilitatile de calatorie acordate de CFR Calatori se vor aplica in continuare si dupa majorare, respectiv reduceri de 50% din tariful integral la abonamente pentru navetisti si de 75% la abonamente pentru elevi si studenti.

Astfel, o calatorie cu trenul rapid de la Bucuresti la Brasov va costa cu aproximativ trei lei mai mult la clasa I si cu doi lei in plus la clasa a doua. Tarifele biletelor pentru intercity pe aceeasi ruta vor creste de la 50,20 la 54,10 la clasa I si de la 36,80 lei la 36,80 lei la clasa a II a.

Pe ruta Bucuresti-Timisoara pretul unei calatorii va creste cu aproximativ opt lei mai mult pentru trenurile rapid si la intercity, precum si cu pana la patru lei la trenurile personal.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.