Apartamentele din Hong Kong au cele mai scumpe chirii, urmate de cele din Tokyo si New York, fapt ce ilustreaza nivelul ridicat de trai din aceste orase, anunta un studiu realizat de o firma britanica de consultanta si resurse umane.
Topul oraselor cu cele mai mari chirii din lume Un apartament de trei camere, in Hong Kong, costa minimum 8.500 de dolari pe luna, potrivit studiului publicat de firma britanica ECA International, scrie International Herald Tribune. Chiriile in orasul chinez au crescut cu 10 procente anul trecut si cu 15 procente in 2005, datorita unei puternice cresteri economice in China. In acelasi timp, diferenta de nivel de trai intre Hong Kong si celelalte orase s-a marit.

Studiul a inclus 92 de orase din intreaga lume. Locul al doilea, in topul celor mai scumpe chirii a fost ocupat de orasul Tokyo, cu o chirie medie de 7.358 de dolari pe luna si de New York, cu 7.249 de dolari. Moscova ocupa locul al patrulea, cu o chirie de 6.546 de dolari pe luna, urmata de Seul, Londra, Mumbai, Shangai, Caracas si Paris.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.