Pictura, grafica, fotografie, arta video, sculptura, monumentala, design, moda, imprimerie, ceramica, pedagogie, sticla, restaurare, scenografie, istorie si traditie la Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti (UNA) toate acestea le vor fi expuse, "on air", vizitatorilor.

"Porti Deschise la UNA-Simpozion de Arte Vizuale" este un eveniment care a ajuns la cea de a treia editie si care, depaseste acum problema spatiului ("Labirint", 2006) sau a timpului ("Zi si Noapte la Arte", 2005), afladu-se in afara oricaror puncte de reper. Raportarea se va face, sambata, doar la secventa de stop-cadru: artele vizuale "On air" (in aer)! Concret, vor avea loc proiectii, prezentari de moda, happening-uri, demonstratii de tehnici, pictura, grafica si sculptura in direct, incepand de la orele 11.00, pana seara tarziu.

Oficial, evenimentul va fi declarat deschis, sambata la ora 14.00 de catre conf. univ. dr. Ruxandra Demetrescu, rector al UNA. Pe de alta parte, UNAgaleria (spatiul expozitional al UNA) intra in circuitul "Noptii albe a galeriilor bucurestene" intre orele 19.00 -04.00. Vor pasi prin portile deschise ale UNA acad. Neagu Djuvara, Catalin Deaconescu, subprefect al Capitalei si alte personalitati.