Lungmetrajul animat "Shrek al Treilea", care povesteste noile aventuri ale celebrului capcaun pe tarimul basmelor, s-a situat pe primul loc in box office-ul nord-american la sfirsitul saptaminii trecute, detronind superproductia SF "Omul Paianjen 3".
"Shrek al Treilea", in care capcaunul creat de studiourile DreamWorks se lanseaza in cautarea unui nou suveran pentru regatul sau, a avut incasari de 122 de milioane dolari in primele trei zile de la lansarea pe marile ecrane. "Shrek al Treilea" devine astfel filmul animat cu cele mai mari incasari la lansare din istoria box-office-ului. Totodata, este al patrulea lungmetraj cu cele mai mari incasari in primele trei zile de la lansarea pe marile ecrane, dupa "Omul-Paianjen 3" (151,1 milioane de dolari), "Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort" (135,6 milioane de dolari) si "X-Men: Ultima infruntare" (122,9 milioane de dolari).

Dupa doua saptamini petrecute in fruntea box-office-ului nord-american, superproductia "Omul-Paianjen 3" a coborit pe locul al doilea, cu incasari de 28,5 milioane de dolari. Pe locul al treilea in box-office-ul nord-american s-a situat lungmetrajul "Dupa 28 de saptamini", continuarea filmului "Dupa 28 de zile", care prezinta debarcarea trupelor speciale americane in Marea Britanie dupa o epidemie care a aruncat aceasta tara in haos. Filmul SF, regizat de Juan Carlos Fresnadillo, a avut incasari de 5,1 milioane de dolari in a doua saptamina de la lansarea pe marile ecrane.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.