Premiera mondiala, cinefilii din Romania merg ''La capatul lumii'' impreuna cu Piratii din Caraibe - Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Keith Richards - chitaristul de la Rolling Stones si remarcabilul actor roman Marcel Iures.

Ultima si cea de-a treia parte a seriei Piratii din Caraibe, care va rula, din 25 mai, la Hollywood Multiplex si CinemaPRO, se anunta a fi si cea mai spectaculoasa, dupa ce, anul trecut, Cufarul omului mort a inregistrat incasari de peste un miliard de dolari, plasandu-se pe locul trei in topul celor mai mari succese de box-office din istorie (dupa Titanic si Stapanul inelelor - Intoarcerea regelui).
Cu un buget de peste 200 de milioane de dolari, ''La capatul lumii'' surprinde ultima confruntare dintre stapanii marilor.

Coloana sonora a filmului a fost realizata de naistul roman Damian Draghici in colaborare cu Hans Zimmer. Castigator al unui Premiu Grammy, Draghici a evoluat, de-a lungul timpului, alaturi de muzicieni celebri, precum Joe Cocker, James Brown si Gypsy Kings.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.