Atmosfera interbelica, muzica live, can-can, povesti din Bucurestiul de altadata si personaje celebre ale acelei perioade readuse pe scena.
Spectacolul "Micul Paris" de la Circ&Variete Globus, in regia Brindusei Novac, care semneaza si scenariul, se doreste o montare care sa reinvie atmosfera din primele decenii ale secolului trecut. Scenografia semnata de Vlad Gabrielescu, Noni Molete, Stefan Ionescu si Alice Mihai transforma sala Circului Globus intr-o uriasa terasa interbelica, cu imagini din fotografii originale de epoca, cu felinare asezate din loc in loc si fotolii aducand mai degraba a sali de cabaret pariziene.

Orchestra de estrada Cardinal si taraful Ciuleandra prelungesc impresia de autentic pe care montarea Brindusei Novac o lasa de la inceput si pana la sfarsit. Spectacolul nu este nici mai mult, nici mai putin decat ceea ce isi propune: un spectacol de cabaret care are curajul de a aduce pe scena celebritati din alt timp si din alte spatii, ce-si dau intalnire la celebrul, apus teatru Carabus al lui Tanase.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.