Fie ca va mutati in casa noua, renovati sau dorti sa aduceti un plus de noutate si de stil in caminul dvs, nu trebuie sa ratati Construct Expo Ambient din cadrul Complexului Expozitional Romexpo.

In perioada 23-27 mai veti putea intalni peste 700 de firme romanesti si straine de amenajari interioare, materiale de finisaj, acoperiri murale si pardoseli, usi si ferestre, tamplarie si vitraje, decoratiuni si corpuri de iluminat .

Data de 24 mai este dedicata Zilei Arhitectului, prilej cu care arhitectii si studentii Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu vor avea acces gratuit, in baza legitimatiei de arhitect sau student.

Dintre serviciile specializate oferite de Romexpo participantilor amintim: Buisness Matching Point, in care sunt facilitate intalniri de afaceri intre firmele expozante si vizitatori specialisti.

Programul de vizitare al expozitiei este intre orele 10.00 si 18.00, iar biletul de intrare costa 9 lei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.