In spectacolul regizorului Alexander Hausvater „ne-am mincat unii pe altii“ sint vorbele care definesc relatiile dintre oamenii obligati sa traiasca sau sa munceasca impreuna.
Uitati de nemti, 7 prizonieri rusi stau inchisi intr-o temnita, goi, fara mincare si fara bautura, timp de 60 de zile. Se revolta, rabda, urla si in cele din urma organizeaza o loterie: asa se stabileste in ce ordine vor muri si vor fi "consumati" de ceilalti. Doi supravietuitori sint judecati de un tribunal sovietic (portretul imens al lui Stalin si afisele de propaganda ale timpului vegheaza) pentru actele de canibalism comise in timpul acelei detentii. Acuzatul povesteste succesiunea intimplarilor, evolutia de la conditia initiala la cea finala. In jurul lui, echipa Teatrului German de Stat Timisoara organizeaza sugestia acestui spatiu sinistru.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.