Cinematograful in aer liber din curtea Vamii Antrepozite Bucuresti, de pe strada Uranus, nr. 144, nu departe de Palatul Parlamentului, isi asteapta cinefilii si nu numai sa-si petreaca frumos timpul liber: vizionand filme, rasfoind o carte de cinema, racorindu-se cu ceva de baut la terasa.

Ieri a rulat primul film la cinematograful E-Uranus, iar in aceasta seara, cei interesati vor viziona filmul "Bal Can Can", o comedie de actiune, productie italiana, in regia lui Darko Mitrevski.

Film, petang cu amicii, navigare

Un fel inedit de petrecere a timpului liber in oras, in parfumul unor constructii vechi, vizionand un film, jucand petang cu amicii sau, pur si simplu, navigand pe laptop, relaxat pe o canapea urbana ori cumparand DVD-uri cu filme sau soundtracksuri.

Aceasta este ideea celor care au gandit sa transforme zona Uranus-Rahova in avangarda sociourbana a unui nou Bucuresti, menita sa ofere locuitorilor o alternativa placuta si inovatoare.

Spatiul E-URANUS face parte din proiectul de reabilitare urbana "Va urma", ce are ca initiatori DC Communication, British Council, Headvertising, la care s-au alaturat Centrul International de Arta Contemporana si biroul de arhitectura Re-act, Reprezentanta Comisiei Europene si Primaria Sectorului 5.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.