Goran Bregovic a cintat luni la Tirgu-Mures in fata a mai bine de 2.500 de persoane.

S-a vorbit despre concertul de la Tirgu-Mures al lui Bregovic saptamini la rind, iar cu o ora inainte de inceperea spectacolului, la Sala Polivalenta, lumea deja se inghesuia la intrare.

La ora 20.00, ora oficiala de incepere a concertului, lumea a inceput sa aplaude, sa-l cheme pe scena. Din tribunele Salii Polivalenta au coborit rind pe rind membrii orchestrei The Wedding and Funeral Orchestra, iar dupa o scurta "incalzire", pe scena a urcat si Goran Bregovic, aplaudat la scena deschisa de 2.500 de mureseni. Timp de doua ore, cit a durat concertul, n-a mai contat pretul biletului, n-a mai contat acustica mediocra a salii, n-a mai contat nimic.

"Acum nu mai am o patrie a mea geografic vorbind, nu ma mai raportez la niste granite, tara mea este un teritoriu emotional, iar in el Romania ocupa un loc important", spunea Goran Bregovic inainte de concert.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.