Ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei, i-a intrebat pe elevi cite stele sint pe steagul Uniunii Europene. El habar nu avea si a dat vina pe consilierii sai ca l-au informat gresit.

Ministrul, fata in fata cu eleva care l-a "demascat"

Cristian Adomnitei, ministrul Educatiei, a picat propriul test de cultura generala despre Uniunea Europeana. El i-a intrebat, simbata, pe citiva elevi braileni de clasa a cincea cite stele sint pe steagul Uniunii Europene. "Douasprezece!", a venit raspunsul unanim si entuziast. "Nu, mai ginditi-va. Hai, mai incercati. Nu sint 12", a rezistat ministrul. "Dooooisprezeceeeee", a continuat, dezamagit, raspunsul. Abia cind a primit raspunsul "cincisprezece", Adomnitei s-a aratat satisfacut. "Ati fost cuminti, ati stiut cind e Ziua Europei, mai cititi cu restul. Da?".

Nici unul dintre profesorii prezenti la discutie nu a intervenit sa-l corecteze pe ministru, desi pareau ca stiu raspunsul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.