Ieri, in programul 'Zilelor Bucurestiului la Viena' Teatrul Luni a adus o noua piesa, in regia lui Alexandru Dabija.
Artistul Ioan Nemtoi expune instalatia 'Cui i-e frica de sticla', ce isi propune sa initieze 'un dialog in limba universala a culorii si formei'. Rosul intens, culoarea predominanta a instalatiei, ca si forma organica, sunt intr-un puternic contrast cu spatiul urban. Instalatia este prezentata la Museums Quartier. Instalatia in forma de carte, realizata de Paul Chiributa, cu imagini din Bucuresti este 'Sampling Bucharest', si se doreste a fi o sinteza a spiritualitatii romanesti, vazuta prin prisma orasului Bucuresti.

Teatrul Luni joaca ' You can't feel it here' de Lia Bugnar la teatrul Pygmalion, si maine. Spectacolul, in regia lui Alexandru Dabija, este jucat de Dorina Chiriac si Daniel Popa. Opera Comica pentru Copii interpreteaza baletul de buzunar 'Pygmalion' si astazi, in parcul Prater, iar actorii de la Teatrul Metropolisa au prezentat 'Happening-uri', bazate pe interactiunea dintre ei si publicul vienez.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.