Cele trei care pline cu actori si o parte dintre dansatorii spectacolului de cabaret "Micul Paris" au plecat din Piata Victoriei la ora 21.00.

Carele au defilat pe Calea Victoriei, una dintre cele mai vechi si cunoscute artere ale orasului, locul de promenada preferat de societatea interbelica.

Pe cele trei scene, fiecare cu o tematica scenografica aparte, inspirata din fotografii de epoca, s-au aflat celebritatile unei perioade cu un parfum deosebit: Cristian Vasile (Aurelian Temisan), Jean Moscopol (Jorge), Maria Tanase (Maria Buza), Constantin Tanase (Mihai Ciuca), Edith Piaf (Liana Lungu), Fred Astaire (Silviu Biris), alaturi de orchestra Cardinal si taraful Ciuleandra. Artistii au adus un omagiu simbolurilor Bucurestilor, prezentand live cateva momente din show-ul de cabaret: mai intai, la Casa Capsa, unde s-a cantat muzica din epoca interbelica, iar dansatoarele ne-au delectat cu un can-can venit, parca, direct din acea epoca; ultima oprire s-a facut la Caru cu Bere, unde artistii au incins atmosfera cu cantec si dansuri.