Biografia divei Deborah Harry, solista trupei Blondie, va fi subiectul unui film regizat de Michel Gondry, cistigatorul Oscarului pentru scenariul filmului "The Eternal Sunshine of the Spotless Mind" in 2004. Rolul principal i-a revenit lui Kirsten Dunst, actrita fiind aleasa chiar de Deborah Harry. In pelicula pentru care inca nu s-a gasit un nume, actrita cunoscuta publicului din seria "Omul-Paianjen" va trebui sa cinte. Nu ar fi singura situatie in care actrita trebuie sa-si exploateze talentul vocal. "Get Over It", din 2001, dar si recentul "Spider-Man" sint doua dintre filmele in care lui Dunst i s-a cerut sa apara in ipostaza de cintareata. Filmul in care urmeaza sa evolueze va reconstitui viata vedetei, ajunsa acum la 61 de ani, de la inceputul carierei si pina la succesul covirsitor de la inceputul anilor ’80.

Regizorul filmului, Michel Gondry, nu e deloc strain de lumea muzicii. El este unul dintre cineastii care au pornit de la regie de clipuri muzicale si au ajuns sa faca lungmetraje apreciate de crema criticilor de film. Inainte sa faca film, Gondry a regizat nu mai putin de sase clipuri pentru inclasabila Björk, inclusiv clipul pentru "Human Behaviour". Francezul a lucrat pina acum cu citeva dintre cele mai bine cotate trupe de pe piata muzicala mondiala: Radiohead, The White Stripes, The Chemical Brothers, The Vines sau Beck.

Kirsten Dunst si Michel Gondry nu sint la prima colaborare. Pelicula care i-a adus pe aceleasi platouri de filmare este chiar cea pentru care Gondry a primit Oscarul pentru scenariu. Pina sa fie puternic propulsata in lumina reflectoarelor pentru prestatia din "Omul-Paianjen", Dunst a mai jucat intr-o serie de filme, inclusiv seriale tv. "Interviu cu un vampir", "Jumanji", "Sinucid