Din datele oferite de doamna profesor Elena Manafu am aflat ca programul este strict stiintific, neavind nicio legatura cu astrologia, chiar daca permite alegerea nasterii intr-o anumita zodie

Programul pare de o simplitate covirsitoare, dar pentru reusita impune anumite conditii stricte, care daca nu sint respectate, sortii de izbinda sint nuli. "Detin acest program stiintific din familia de medici in care am crescut si pe care apoi am intarit-o prin casatoria cu doctorul care a contribuit decisiv la perfectionarea programului", si-a inceput Elena Manafu povestea.

In ce consta acest program? Intr-un calcul exact al datei de concepere a copilului, pentru care este nevoie de data de nastere a tatalui, a mamei si a ultimului ciclu menstrual. Foarte important: parintii nu trebuie sa fie nascuti in aceeasi zi si luna, iar programarea nu se poate face in cazurile de inseminare artificiala, a mamelor purtatoare si nici pentru cei care doresc o sarcina gemelara.

Programul trebuie respectat cu strictete

Elena Manafu ne da si citeva exemple concrete: unul dintre cuplurile care au acordat incredere acestui program stiintific si pe care l-au respectat au acum doi copii, conceputi in aceeasi luna a anului, nascuti in aceeasi luna, la distanta de citiva ani, unul fiind baiat si celalalt fetita, asa cum si-au dorit parintii. Alt exemplu este cel al unui cuplu care-si dorea neaparat un fratior pentru cele doua fete ale lor. Calculul a concluzionat ca singurele zile fertile si cu sanse sigure de a concepe un baiat erau in luna iulie a anului 2005.

Familia a respectat programul, iar in luna aprilie a anului urmator ei au devenit fericitii parinti ai unui baietel sanatos, nascut pe cale naturala. Un alt caz, contrar primelor, este al unei familii careia i s-au recomandat doua zile de abstinenta, intr-o anumita perioada din luna, pentru a avea, peste noua luni, un baietel. Acestia nu au respectat programul, iar sarcina s-a finalizat cu nasterea unei fetite.

Preturile: 300 euro pentru Romania, 1.000 euro pentru strainatate

Ideea este ca in acest calcul, care se face de la cuplu la cuplu, conteaza uneori chiar si doua zile, iar programul recomandat trebuie respectat cu strictete. Mai este si un exemplu generalist: pina pe data de 23 a lunii se poate concepe o fetita, dupa 25 ale aceleiasi luni, baietel. Desigur, exista si situatia nefericita ca pe 24 ale lunii sa se termine perioada fertila, dar niciodata situatia nu este disperata. Totul este ca viitorii parinti sa respecte programul care li se face pe un an sau doar pentru trei luni. Calculul difera de la cuplu la cuplu, in functie de virsta, iar acesta nu poate fi facut decit de medicii specialisti.

Preturile unui astfel de calcul realizat de Elena Manafu sint cuprinse intre 300 de euro pentru un cuplu din Romania si 1000 de euro pentru cuplurile din strainatate. De retinut, ca aceasta taxa nu se percepe decit in cazul in care acest calcul de programare se poate face. Cit despre cit de mult ar putea influenta acest program demografia naturala a lumii, chiar nu este nici un pericol. Programul se adreseaza doar unui anumit numar de cupluri cu viata fertila activa si care-si doresc o sarcina exclusiv naturala.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.