Actorul britanic Sacha Baron Cohen, interpretul celebrului personaj Borat, va juca rolul lui Freddie Mercury intr-o drama biografica ce ar putea fi produsa de veteranul Robert de Niro, informeaza mirror.co.uk. Baron Cohen, in virsta de 35 de ani, a fost preferat pentru acest rol unui alt actor celebru, Johnny Depp, care in prezent filmeaza la Londra pentru musicalul "Sweeney Todd".

"Producatorii asteapta cel mai bun scenariu posibil. Sacha adora ideea si i-ar placea ca astfel sa mai scape de imaginea lui Borat", a indicat o sursa din cinematografie. Sacha Baron Cohen, protagonistul comediei cu mare succes de box office "Borat", a devenit anul trecut cel mai bine platit actor din Marea Britanie dupa ce a incheiat un contract cu Universal Pictures prin care urmeaza sa primeasca 16 milioane de lire sterline (30,3 milioane de dolari) pentru urmatorul sau film. Freddie Mercury a murit din cauza maladiei SIDA in 1991, la virsta de 45 de ani. Membrii supravietuitori ai trupei Queen, Brian May, Roger Taylor si John Deacon vor fi implicati in acest proiect cinematografic.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.