Tinerii din 30 de orase sunt invitati la sfarsitul acestei saptamani sa ia parte la cea de-a doua editie a manifestarii "Noaptea Alba", organizata de Autoritatea Nationala pentru Tineret (ANT). Astfel, in noaptea de vineri, 4 mai, spre sambata, 5 mai, tinerii din cele 30 de orase vor putea merge gratuit la teatru, la opera, la filme si in muzee, care vor avea program prelungit, precum si la spectacole de stand-up comedy.

De asemenea, tinerii vor mai putea lua parte la diverse concursuri si competitii sportive, expozitii de arta, dar si de masini si de motoare, un targ de traditii si obiceiuri populare si un carnaval stradal. Tinerii vor mai beneficia de reduceri la carti in librarii. in Bucuresti, pentru a putea participa la diversele evenimente care vor avea loc in "Noaptea Alba", tinerii trebuie sa ridice invitatii distribuite gratuit de ANT.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.