"Cand am ajuns aca­­sa, dupa finala, mi-am pupat micuta, care dormea asa frumos, am privit-o cu multa dragoste, ca de obicei, dar mult mai increzatoare ca viata ei se va schimba". Acestea au fost primele cuvinte pe care ni le-a spus Doina Ocu, tanara mamica in varsta de 26 de ani.

"Simt ca am facut un pas mare in recuperarea copilului meu. in minte si in suflet nu am avut decat acest lucru pe tot parcursul emi­siunii", ne-a spus Doina. Tanara recunoaste ca la inceputul con­cursului nu prea isi dadea mari sanse.

"Am inceput stan­gaci, cu note foarte mici. Dar ne-am mobilizat mult, saptamana de saptamana, si am ajuns la final. Sunt constienta ca nu am fi castigat fara ajutorul celor de acasa, care ne-au votat. Sunt fericita ca publicul a crezut cot la cot cu mine in recuperarea ingerasului meu. Le multumesc de un mi­­lion de ori. imi doresc enorm ca nu peste mult timp sa o vada pe Iris un copil normal, recuperat, si sa fie mandri alaturi de mine, pentru ca si ei au facut acest lucru posibil", ne-a marturisit, plina de speranta, tanara mamica.

Lupta de pe ringul de dans s-a incheiat, insa cea mai importanta batalie, cea pentru salvarea ingerasului de patru ani, e abia la inceput. si e contra cronometru. Micuta diagnosticata in urma cu an si jumatate cu autism are nevoie de toata atentia unor specialisti din strai­natate in terapia ABA. inceputul lunii mai va fi crucial pentru fami­lia Doinei Ocu.

"Se va intoarce in tara si sotul meu, pentru ca trebuie sa ur­­gentam venirea unui specialist. Suntem practic intr-o lupta contra cronometru. Suntem constienti ca avem mult de munca in continuare cu Iris, dar simtim, mai ales acum, ca ea are a doua sansa la viata".

Tatal fetitei, care lucreaza pe un vas, a aflat la telefon, imediat dupa incheierea finalei, ca Doina a castigat marele premiu.

"A izbucnit in la­crimi. Sunt foarte rare momentele cand el plange, iar acum a fost o descatusare. A fost greu pentru el sa fie departe, sa nu poata vedea nimic din emisiune", ne-a mai spus Doina.

Cosmin, finalist de ziua lui

Cosmin Stan, partenerul Doinei Ocu, nu-si va uita niciodata aniversarea din 2007. si asta pentru ca vineri, chiar de ziua lui de nastere, a castigat impreuna cu Doina finala de la "Dansez pentru tine". "M-am bucurat enorm ca am reusit sa convingem publicul ca Iris merita sa fie ajutata. Am simtit ca lupta noastra n-a fost in zadar", ne-a marturisit Cosmin.

Petrisor va fi dansator in trupa de la «Dansez pentru tine»

Perechea formata din Andreea Balan si Petrisor Ruge a fost invinsa la ulti­mul duel, insa a primit un premiu de 10.000 de euro. Petrisor, care a luptat pentru a-si ajuta fratele sa aiba un atelier de tamplarie, s-a ales si cu un loc de munca. El va fi dansator in trupa de balet a emisiunii "Dansez pentru tine", contractul pre­­gatit pentru Petrisor fiind semnat chiar in direct.

Perechea formata din Laura Cosoi si Bogdan Boanta s-a ales cu locul doi, dupa ce pe tot par­cursul concursului au "smuls" juriu­lui cele mai mul­te note de zece. si pe pagina de internet a ziarului nostru, www.e-click.ro, multi cititori si-au exprimat regretul ca Laura si Bogdan, care nu au avut rivali la dans, nu au casti­gat marele premiu. "Premiul trebuia castigat de perechea cea mai buna, doar e un concurs de dans", au spus multi cititori.