Pentru romani, traditionala baie in mare de 1 Mai se muta incet-incet spre litoralul bulgar, unde totul este mai confortabil, mai curat si infinit mai ieftin decat la noi! Turismul autohton ramane in suferinta la capitolele esentiale, ceea ce ne costa din ce in ce mai mult.
Pe Litoral, majoritatea statiunilor sunt dezolant de goale, singurul loc in care e animatie si chiar aglomeratie fiind tot Vama Veche, ca de obicei. Din pacate, insa, trenurile autohtone care au dus tinerii spre mare au fost vandalizate, ceea ce ar fi de dorit sã nu se mai intample astazi si maine, pe drumul de intoarcere. Pentru cei care au plecat cu masinile spre Bulgaria, Grecia si Turcia nu au lipsit nici surprizele neplacute in punctele vamale, unde insuficienta cunoastere si pregatire a documentelor necesare - indeosebi cele ale autoturismelor - au generat nervi si chiar refuzul accesului peste frontiera.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.