La hotelurile de patru stele, pentru un sejur de trei zile, tarifele sunt de 45 euro pentru Romania fata de 50 de euro pentru Bulgaria
Dupa experienta neprofitabila de Paste, hotelierii romani de pe litoral au iesit pe piata cu oferte combative cu cele ale bulgarilor in ceea ce priveste tarifele, pentru minivacanta de 1 Mai. in hoteluri de trei si patru stele din Mamaia de exemplu, locul in camera dubla pentru o noapte a coborat pana la 18, respectiv 22 de euro de persoana.

Tarifele avantajoase, corelate cu decizia guvernului de a acorda liber si pentru luni, 30 aprilie, a condus la dublarea numarului turistilor in hotelurile de pe litoral fata de perioada similara a anului trecut. "Odata cu declararea zilei de 30 aprilie drept nelucratoare si a anuntului privind inaugurarea altor kilometri din Autostrada Soarelui, cererea a crescut foarte mult. Am vandut toate biletele disponibile, astfel incat in Mamaia am cerut deschiderea de noi hoteluri", ne-a declarat Dragos Raducanu, manager la agentia Magest Travel. Astfel incat au fost deschise alte patru hoteluri in Mamaia, statiunea cea mai solicitata de catre turisti.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.